Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Hagymát apróra vágjuk és megdinsztelem. Hozzátesszük a darabokra vágott húst, fűszerezzük és ropogósra sütjük. Közben a tésztát kifőzzük, majd jénaiba az egészet összekeverve beletesszük a sütőbe egy negyed órára, tetejére sajtot reszelünk és sütőben rápirítjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyen elkészíthető.
|
|
|
|
1 komment
|
0 ember kedveli
|
kunattilane
2013.12.16 14:03
|
|
|
|
nagyi01 |
2013.12.17. 10:39 (#1) |
|
|
Szerintem ezt a receptet bármilyen hússal (akár maradék is lehet) is el tudjuk készíteni és akkor pénztárcakímélő is lesz egyúttal. |
| |
|
|
|
darabokra vágott, tésztát kifőzzük, egészet összekeverve, negyed órára, megdinsztelem, elkészíthető, Hozzátesszük, összekeverve, vöröshagyma, fűszerezzük, beletesszük, csirkemell, rápirítjuk, ropogósra, darabokra, reszelünk, Tejszínes, tetejére, kukorica, kifőzzük, sütőben, Könnyen, tésztát, egészet, konzerv, jénaiba, Hagymát, sütőbe, sajtot, negyed, pohár tejföl, vöröshagyma, konzerv kukorica, csomag tészta, csirkemell, sajt, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|